Schiphol P3

Het meest bekende parkeerterrein van de Amsterdamse luchthaven is waarschijnlijk Schiphol P3. Dit terrein wordt beheerd door de luchthaven zelf en is daardoor uitsluitend te reserveren via de websites die door het bedrijf beheerd wordt. De locatie van dit terrein is prima en vanzelfsprekend is de dienst betrouwbaar en veilig.

De dienst van Schiphol P3

De parkeerplaats van het vliegveld ligt niet direct op de luchthaven zelf, maar op de Holiday Avenue. De parkeerdienst die hier aangeboden wordt, is genaamd Park & Travel 3 en is op basis van de shuttleservice. De bus brengt u binnen 5 minuten naar de vertrekhal.

De tarieven van Schiphol P3

De prijzen van de bekendste aanbieder van parkeerplaatsen nabij Schiphol, liggen relatief laag. U betaalt een starttarief van 37,50 euro voor de eerste 3 dagen, waarna u ongeveer 6 euro per dag betaalt. Met name wanneer u uw auto langer dan 3 weken wilt plaatsen is deze optie interessant, omdat zij een maximum van 99 euro hanteren. Wanneer u een goedkopere aanbieder zoekt die op dezelfde afstand van de terminal zit,  kunt u het beste bij VliegveldSchipholParkeren reserveren.

Hoe veilig is Schiphol P3?

Uw eigendom staat op een afgesloten terrein, dat alleen toegankelijk is voor parkeerders en medewerkers van het bedrijf. Er is 24-uurs camerabewaking en er wordt regelmatig gesurveilleerd. Ten opzichte van de concurrentie is deze optie zeer goed beveiligd.