Schiphol P3 adres met de auto

De parkeergelegenheden en de hotels van Schiphol Amsterdam Airport zijn makkelijk te bereiken. Volg de A2 of A4 richting Amsterdam. Ruim voor Amsterdam staat Schiphol op de verkeersborden aangegeven. Hierna volgt u de borden naar de door u gereserveerde parkeerplaats.

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, het adres van Schiphol P3 Lang parkeren is:

Schiphol P3 Lang parkeren
Holiday Avenue
1118 ZG Schiphol (Haarlemmermeer)

Het adres van de vertrekterminal is Vertrekpassage 1, Schiphol. U wordt dan direct naar de vertrekterminal van Schiphol geleid.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Tussen diverse steden en Schiphol is een rechtstreekse treinverbinding. U reist dan met de NS. Het station van Schiphol Amsterdam Airport ligt direct onder de luchthaven. Vanaf het perron kunt u met de roltrap of de lift een verdieping omhoog en staat u direct in de vertrekterminal genaamd Schiphol Plaza.

Bereikbaarheid met de bus

Vanaf Amsterdam Centraal vertrekken elk moment van de dag 24 lijnbussen met Schiphol Amsterdam Airport als (eind)bestemming. Alle bussen stoppen bij Schiphol Plaza en dat is recht voor de vertrek- en aankomsthallen.

Bereikbaarheid met de taxi

Een laatste manier om naar Schiphol Amsterdam Airport te reizen is met de taxi. U kunt kiezen voor een gewone taxi, een extra luxe Schiphol Business Taxi of een riante bus van Schiphol Travel Taxi. Veel taxibedrijven hanteren een extra voordelig Schiphol-tarief. Vraag hierna wanneer u met de taxi naar Schiphol wordt gebracht of opgehaald.